Poczta enter.net.pl | Pobieralnia (linkownia) | ENTER FAQ | Mapa Forumowiczow (motiwm) | Watki archiwalne
Zarejestruj    Zaloguj    Dział    Szukaj    FAQ

Strona główna forum » ENTER » Enter - Najlepsze Programy

Strona 1 z 1 [ Posty: 1 ] 

Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z programem PhotoInstrument 2.9
 Post Napisane: Cz 04.03.2010 17:38 

Witam serdecznie.
Mam pytanie dotyczące programu PhotoInstrument 2.9 zamieszczonego w enterze 1/2010. Otóż ani w gazetce, ani na płycie nie ma żadnej informacji o jego licencji. Do tej pory wydawało mi się, że programy oferowane przez enter są programami darmowymi (pełne wersje lub freeware). Natomiast w rekomendacji tego programu nie ma nawet najmniejszej wzmianki o tym, że jest to program do kupenia i nawet jednego obrazu nie będzie można zapisać na dysku bo program po jakimś czasie pracy zawiadamia o tym, iż trzeba kupić licencję... :be:
Nie chodzi mi nawet o to, że chciałam darmowy program. Nie byłoby problemu, gdyby w jego opisie była zamieszczona informacja na temat tego, że nie jest darmowy...
Moje wzburzenie błachym niby faktem KUPIENIA programu było ogromne, ponieważ napracowałam sie trochę nad przekształceniem zdjęcia a potem okazało się że mogę je tylko wyłączyć i nic więcej nie da się z tym zrobić. Zapisanie go w żaden sposób nie było możliwe!!!
Mam ogromną nadzieję, że osoby rekomendujące programy wezmą sobie do serca moją wiadomość i ułatwią czytelnikom entera życie zapisując informację, że dany program jest płatny. ;)
Pozdrawiam serdecznie :D

Strona 1 z 1 [ Posty: 1 ] 

Strona główna forum » ENTER » Enter - Najlepsze Programy